Gem de Morcovi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 1 kg morcovi rasi
  • 3 lamai mari
  • 1 conservant

Mod de preparare

Morcovii se spala si se rad pe razatoare apoi se pun intr-un castron si se pune zaharul peste ei. Apoi se stoarce zeama de la cele 3 lamai si se pune peste morcovi si zahar.

Se lasa 15 min pana se incretesc morcovii apoi se pune la foc mic si se amesteca in continuu pana capata o culoare caramel si la final se baga 1 conservant si se pune la borcan.

La gust seamana cu dulceata de gutui.
la micul dejun

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Pateuri cu ciuperci

Usor de facut si de mancat :)

Pateuri cu ciuperci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.