Folositi frunzele de gulioare cat sunt fragede, adica in luna mai.
Spalati-le bine in mai multe ape.
Separat puneti la fiert apa cu sare. Cand aceasta clocoteste introduceti pe rand cateva frunze de gulioare si lasati la infuzat doar cateva minute, pana incep sa-si schimbe culoarea, de la verde intens, spre galbui.
Scoateti cu o paleta si lasati la racit si scurs, intr-o strecuratoare.
Taiati scurt coditele si subtiati cotorul.
Introduceti-le in pungi pentru congelator, portionate dupa dorinta, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, inscriptionati si dati la congelator.
Se pastreaza foarte bine intre 6- 12 luni.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.