Le-am spalat bine de tot, am taiat codita si le-am pus intr-o cratita acoperite cu zahar, am turnat citeva linguri de suc de lamiie si le-am lasat pina a doua zi. Apoi le-am transferat in cratita de dulceata si le-am pus la foc mediu sa fiarba.
Dupa o ora de cind a inceput sa fiarba am scos smochinele le-am pus in borcane si am continuat sa fierb siropul pina s-a ingrosat. Nu am mai fiert smochinele ca ele lasa apa multa la fiert si nu se face siropul bine( ramine tare lichid)
Dupa ce a fiert siropul l-am turnat in borcane peste smochine si gata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.