Coacaze Negre la Congelator

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati bine, sub jet de apa rece, coacazele negre ce au fost separate de ciorchine si care sunt sanatoase si coapte. Lasati la scurs intr-o strecuratoare.

    Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, timp de cateva ore pana la 24 ore. Puneti apoi in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.

    Se pot pastra intre 6- 12 luni.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

    Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Ciorba cu verzisoare de Bruxelles

      In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...

    Ciorba cu verzisoare de Bruxelles
    Culinar.RO

    Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

    Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

    Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
    Gustos.RO

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.