Castraveti in Otet I

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • castraveti
  • otet din vin
  • sare
  • zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • morcov
  • ceapa
  • hrean
  • floare de marar
  • usturoi

Mod de preparare

Intr-un borcan de 800gr se pun cateva rondele de morcov, ceapa, catei de usturoi, floare de marar apoi se aseaza castravetii spalati bine.

Se adauga otetul astfel incat sa fie cam de un deget jumatate, o lg de zahar, boabele de mustar si piper, bucatile de hrean si se completeaza cu apa in care am dizolvat sare (o lg la un litru de apa). Borcanele se capseaza si se pun i tava la cuptor pentru 30 min la foc mediu.
Mie din 10kg de castraveti mi-a iesit 27 de borcane de 800gr.
Gustul la acesti castraveti sunt exact ca a celor cumparati

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...

Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj