Castraveti Bulgaresti in Otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • castraveti cornisor
  • zahar
  • sare grunjoasa
  • otet
  • marar
  • ceapa
  • boabe de mustar

Mod de preparare

1. Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele.

2. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa.

3. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert.

4. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.