Castraveti Bulgaresti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • borcane de 850g
  • zahar
  • sare
  • otet
  • usturoi
  • piper
  • boabe de mustar, marar uscat si apa

Mod de preparare

Se spala bine borcanele si se usuca, castravetii spalati si scursi se aseaza in borcane punand printre ei usturoi piper si boabe de mustar. Se pun in fiecare borcan de 850 g cate 2 lingurite de zahar, una de sare si otet atat cat sunt ridurile de la borcan. Se pune marar uscat deasupra, se umplu cu apa, se capseaza bine si se fierb borcanele timp de 15 minute de cand da primul clocot.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.