Bulion de ardei capia

Portii
12
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de ardei capia
  • sare dupa gust
  • 1 plic de conservant

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se trec prin masina de tocat. Pasta rezultata se sareaza si se pune la fiert 30 de min, din momentul fierberii.

Se lasa sa se raceasca, adaugam conservantul si se pune bulionul in borcane. Se inchid borcanele, se pun intr-o cratita cu apa si se fierb 30 min.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.