Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou, batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute (optional)
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica, taiata marunt
  • 1 catel de usturoi, taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat, taiat marunt

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Se serveste cu oregano presarat deasupra.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Non plus ultra

Retete festive de iarna Daca va place bezeaua aceasta este o prajitura delicioasa, dulce acrisoara. de mare efect.

Desert Non plus ultra
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata