Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou, batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute (optional)
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica, taiata marunt
  • 1 catel de usturoi, taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat, taiat marunt

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Se serveste cu oregano presarat deasupra.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.