Supa de vitel cu taitei de casa

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg oase de vitel (cu carnita)
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • un ardei gras
  • o bucata mica de telina
  • o radacina de patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel verde
  • taitei de casa dintr-un ou

Mod de preparare

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. Dam deoparte si scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera (sau putem strecura supa) . Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. Pofta mare!

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...