Supa de Usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii de paine (de preferinta din ziua anterioara)
  • 10 catei de usturoi
  • 4 oua
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 l supa de carne sau de legume
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul se curata si se taie feliute. Se caleste in uleiul incins in prealabil intr-o cratita de teflon pana devine auriu. Se scoate cu spumiera si se rezerva.
In acelasi ulei se prajesc feliile de paine pe ambele parti.

Acum se adauga usturoiul rezervat si boiaua si se amesteca putin. Se adauga supa si se lasa la fiert la foc lent timp de 10 minute. Se potriveste de sare, se da focul mare si se sparg ouale unul cate unul astfel incat sa cada intregi in supa.

Cand ouale sun fierte supa este gata.
Pofta buna.
Se serveste fierbinte alaturi de un platou de jambon taiat foarte fin.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj