Supa se pune la foc, dupa care se adauga piperul alb si piperul negru, dupa gust.
Pana incepe sa clocoteasca, se curata si se taie usturoiul si ghimbirul. Daca vreti puteti sa le taiati marunt, daca nu, taiati-le in patru, ca si mine, ca e mai usor de sos din supa.
Dupa se pun bucatile de usturoi si ghimbir in supa si se lasa sa clocoteasca, impreuna, cateva momente. Apoi se scot bucatile de usturoi si ghimbir.
Se amesteca amidonul cu supa si se arunca peste supa. Se bate si oul si se pune peste supa si se mai lasa sa dea un clocot supa si se poate oprii focul.
Pofta buna!
Cand se serveste se pune cate putin ulei de susan si se mai pot pune frunze de coriandru sau patrunjel.
Se serveste, calda.
,,Reteta...
Piept de purcelus cu cartofi, la cuptorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj