Supa de Pui cu Ou

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -900 ml supa clara de pui+ 3 sau 4 linguri de supa pt dizolvat amidonul
  • -3 felii de ghimbir
  • -1 catel mare de usturoi sau 2 mai mici
  • -piper negru
  • -piper alb
  • -ulei de susan
  • -1 lingura amidon de porumb
  • -1 ou

Mod de preparare

Supa se pune la foc, dupa care se adauga piperul alb si piperul negru, dupa gust.

Pana incepe sa clocoteasca, se curata si se taie usturoiul si ghimbirul. Daca vreti puteti sa le taiati marunt, daca nu, taiati-le in patru, ca si mine, ca e mai usor de sos din supa.

Dupa se pun bucatile de usturoi si ghimbir in supa si se lasa sa clocoteasca, impreuna, cateva momente. Apoi se scot bucatile de usturoi si ghimbir.

Se amesteca amidonul cu supa si se arunca peste supa. Se bate si oul si se pune peste supa si se mai lasa sa dea un clocot supa si se poate oprii focul.


Pofta buna!
Cand se serveste se pune cate putin ulei de susan si se mai pot pune frunze de coriandru sau patrunjel.

Se serveste, calda.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...