Legumele se spala, se curata, se toaca si se pun la fiert in ordinea timpului de fierbere, astfel supa va avea un gust "viu" si va fi plina de nutrienti. Un fiert excesiv nu va mai rasplateste cu un asemenea gust si vitalitate.
Intr-o oala (de 4 kg) se pune putina apa si se adauga morcovii, cartofii, ceapa, prazul, ardeiul, albitura, tulpinile de telina tocate si se fierb la foc mic. Dupa ce legumele sunt patrunse se adauga zerul treptat, aducand supa la consistenta dorita. Unii o prefera mai zemoasa, altii mai incarcata.
Cand supa clocoteste puteti adauga ouale batute usor si se vor forma "zdrentele" sau taitei.
Condimentam dupa gust.
La final adaugam verdeata tocata marunt.
Aceasta supita este binevenita in orice anotimp. Se serveste dupa plac (calda, rece) insotita de ceapa, mai ales verde sau ardei iuti proaspeti sau la otet.
Pofta buna!
Aceasta supita este binevenita in orice anotimp. Se serveste dupa plac (calda, rece) insotita de ceapa, mai ales verde sau ardei iuti proaspeti sau la otet.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.