Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.
Legumele curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.
Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.
Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.
Pofta buna!
Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.
Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt...
Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil americanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata