Ciorba Popii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g carne pui
  • 200g carne porc
  • 200g carne vita
  • 1ceapa potrivita
  • 1morcov potrivit
  • 1ardei potrivit
  • verdeata
  • vegeta
  • ulei
  • sare
  • fidea
  • 1 ou
  • 3 rosii

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vita separat, cand este pe jumate fiarta se ia de pe foc si se pune deoparte.

Se toaca toate zarzavaturile si se pun in oala la prajit cu 3 linguri de ulei. Cand sunt prajite se pun rosiile taiate cubulete si se mai lasa un pic, dupa care se adauga carnea spalata (inclusiv de vita cu tot cu apa in care a fiert).

Cand a fiert carnea punem fideaua, vegeta si sarea daca mai e nevoie. Oprim focul si adaugam oul si verdeata.

Sper sa va placa.
POFTA BUNA!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...