Puneti carnea la fiert, intr-o oala mai mare, in apa rece. Cand este aproape facuta, adaugati varza taiata fidelute, ceapa tocata, cimbrul si rosiile. Cand toate sunt fierte, sarati si acriti cu bulion, daca mai este nevoie, dupa gust.
Separat, intr-o tigaie fara grasime, puneti faina si rumeniti-o pana capata o culoare maro deschis, amestecand continuu. Luati tigaia de pe foc si adaugati uleiul si facultativ 1 lingurita cu varf de ceapa rasa fin ala caldura tigaii, ceapa isi va dezvolta aroma, iar faina se va incorpora in ulei. Stingeti cu ciorba fierbinte, adaugata cate putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase.
Amestecati cu restul de ciorba si lasati sa dea cateva clocote, sa se lege, apoi luati de pe foc. Optional, bateti bine smantana cu 1 lingura de apa rece, adaugati cate putina ciorba fierbinte.
Turnati in oala, imediat ce ati luat-o de pe foc si amestecati bine.
Adaugati pentru aroma marar verde si o tija de telina, tocate.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.