Se fierbe puiul in apa cu sare, legumele se calesc in 2 linguri de ulei. Cand legumele sunt inabusite se adauga peste pui. In apa care fierb se adauga cubul de pui si se lasa la fiert.
Cand sunt toate fierte, separat batem galbenusul cu smantana, luam un polonic sau 2 din supa calda si adaugam peste smantana, apoi punem totul peste ciorba, dar cu grija sa nu se taie. De preferat este ca ciorba sa nu fiarba in clocot in timp ce adaugam smantana. Se mai lasa pe foc pana mai da o data in clocot si este gata.
La final se acreste cu zeama de la lamaie si se adauga verdeata, sare si piper.
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj