Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.
Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline, adaugam si orezul, se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.
Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.
Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.
Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.
La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.