Ciorba de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste (crap, novac etc)
  • 4 cepe medii
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • telina radacina
  • Bors, sare
  • bulion sau suc de rosii
  • leustean si patrunjel frunze

Mod de preparare

Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe. Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga pestele.

Se mai lasa la fiert maxim zece minute, atunci cand pestele se ridica la suprafata inseamna ca e fiert. Se pune verdeata tocata marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.