-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute
-scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc.
-Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper
-facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac.
-la sf. adaugam sare, piper care ce doreste
-eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba.
-se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.