Ciorba de perisoare (III)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -350 g carne tocata amestec
  • -1 ceapa
  • -patrunjel verde
  • -4 morcovi
  • -2 patrunjei radacina
  • -2 lingurite boia dulce
  • -sare, piper
  • -o telina mica
  • -pasta din ardei rosu
  • -1 ceasca orez
  • -smantana la servire
  • -1 ou crud

Mod de preparare

-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute
-scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc.

-Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper
-facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac.
-la sf. adaugam sare, piper care ce doreste
-eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba.
-se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta floare cu ciuperci

Pe ultima suta de metri de post, vin cu o reteta de tarta cu ciuperci tare gustoasa. Numai buna de pregatit pentru masa de...

Tarta floare cu ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj