-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei 
 -adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine 
 punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa 
 -adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa 
 -lasam sa fiarba 20 minute 
 -scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc. 
 -Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper 
 -facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac. 
 -la sf. adaugam sare, piper care ce doreste 
 -eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba. 
 -se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete