Ciorba de Perisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 1 tulpina telina (apio) leustean
  • patrunjel verde
  • bors magic
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez nefiert
  • sare

Mod de preparare

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.
Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.

Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.
Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors magic, leustean si patrunjel verde.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.