Proportionam coada de vita in portii la aprecierea fiecaruia dupa care tocmim momitele in cuburi cam la 5 cm fiecare latura, le clatim in apa cu putin otet si le punem la fiert,.
Trebuie sa supraveghem fierberea sa spumuim atent si bine pentru a obtine o zeama limpede si clara. La o jumatate de ora de la spumuire, taiem ceapa, ardeii, morcovul rondele si le punem la fiert impreuna cu carnea
Punem in alt vas borsul sa fie fierbinte si asteptam sa fiarba zarzavatul si carnea.
Alegem coditele de la leustean le tocam si le aruncam in vas.
Procedam la sarare si acrirea ciorbei urmand sa punem jumatate din frunzele de leustean tocate si cescuta de bulion.
Separat batem cele trei oua bine peste care punem 2-3 polonice de zeama. Luam ciorba de pe foc o dregem cu oul batut si putem spune ca ciorba noastra este gata.
In ajutorul ei putem sa alaturam ardei iute, smantana sau ciusca murata.
pofta buna
Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...
Pastrama de porc la cuptorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj