Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se racească. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa.
Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne.
Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasaţi-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana.
Pofta Buna !
Servim cu ardei iute .....
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.