Bab Gulyas

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne de porc (poate sa fie si de vita)
  • un ciolan crud afumat (mai mic)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 buc ceapa
  • sare,piper,boia sau crema de gulyas
  • frunze de patrunjel,telina tocate marunt
  • 4 rosii decojite taiate cubulete
  • (eu am folosit un amestec de frunze de telina ,patrunjel,rosii macinate puse la borcan azi toamna)
  • boabe de fasole tarcata
  • ulei, sau o lingura de untura
  • ardei iuti (facultativ)

Mod de preparare

Se pun boabele de fasole la inmuiat de cu seara pana a doua zi.

Ceapa se taie marunt, taiem carnea si ciolanul cubulete.

Taiem si legumele. Se pune ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea si ciolanul si mai apoi morcovii si patrunjelul radacina taiat. le calim asa un pic pe foc si adaugam crema de gulyas, boia si piper.Punem apa peste,adugam boabele de fasole, verdeturile si ardeiul iute taiat si lasam asa sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta fasolea si carnea. Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Se serveste cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...