Vin Aromat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l vin deschis la culare (de preferat alb)
  • coaja de la 3 portocale potrivite
  • 60 boabe de coriandru
  • 500 g zahar sau dupa gust in functie de vin

Mod de preparare

Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita.

Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla.

Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa.

Atentie:Daca mai are nevoie de zahar se mai poate adauga dupa gust.

Este un vin racoritor foarte potrivit pentru o zi calduroasa de vara sau la un eveniment special

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu nuca

Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...

Tort cu nuca
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti