Smoothie cu cafea

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml cafea fierbinte preparata
  • 100 ml lapte rece
  • 2 patratele ciocolata amaruie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • 1 lingura rasa zahar pudra
  • topping de caramel

Mod de preparare

In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul.
Ii dam cateva pulsuri din butonul "Slow", pana ciocolata se faramiteaza si preparatul devine spumos. La final punem scortisoara si mai pulsam de doua-trei ori.
Separat, intr-o bolisor, mixam smantana rece, cu zaharul pudra pana obtinem o frisca spumoasa.
Intr-o cana de sticla turnam smoothie, apoi punem o lingura generoasa de frisca.
Deasupra picuram topping de caramel, chiar si pe marginile din afara paharului, pentru un plus de aspect.
Simplu, bun si delicios. Vreti si voi? Imediat va pregatesc unul!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata de catina si zmeura

Ideea de a face inghetata de catina mi-a venit saptamana trecuta. Pentru ca stim cu totii cat este de buna catina pentru...

Inghetata de catina si zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj