Pinacolada

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4,5 bucati de ananas proaspat
  • un pahar (normal) lapte de cocos (daca nu se gaseste pe piata puteti folosi un suc de cocos, neacidulat, sau sa cumparati o nuca si sa scoateti laptele, sau in cel mai rau caz o votca cu gust de cocos)
  • Gheata

Mod de preparare

In frulator punem gheata, 3-4 cuburi depinde de marimea paharului, frulam gheata, apoi pune in frulator peste gheata laptele de cocos, frulam pt cateva sec, apoi adaugam bucatile de anans, le frulam, punem si un pic de rum, apoi turnam totul in pahar.

Decoram cu o bucatica de anans (eu am pus si portocala si cireasa, decorati cum doriti nu are imp atata timp cat arata bine) punem un pai sau doua si servim!
Enjoy! ! ! ! ! ! ! !

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...