Se stoarce limul. Se pune limul, cu zahar brun(2, 3 linguri) si menta (2, 3 ramuri), in pahar inalt, se amesteca apasati un pic pe menta pt a scoate aroma accea de menta. Intrun alt pahar spargeti gheata, atentie nu trebuie sa fie foarte marunta pt ca se topeste oricum.
Ca sa va iasa perfect tineti un cub de gheata intre aratator se dregetul mare si loviti peste ea cu orice e tare si o sparge. Daca alegeti cea de a doua varianta, cea cu spartul intre degete, o puteti face chiar deasupra paharului in care ati pregatit deja menta cu limul si zaharul.
Cantitatea de gheta trebuie sa ajunga pana aproape jumatatea paharului. Umpleti apoi jumatate de rum, si jumatate apa tonica.
Amestecati bine cu un bastonas decorati si enjoy! !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.