Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga plicurile cu zahar vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.Dupa aceea se adauga alcoolul rafinat preferabil de 96* , se amesteca ,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara.
E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun...
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti