Fragolino

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Capsuni
  • Spumant dulce
  • Gheata

Mod de preparare

Punem in frulator capsunile, le frulam bine. Intr-un pahar de sampanie (eu am folosit pahare normale, dar nu are imp) punem sucul de capsuni (cam un sfert de pahar sau mai putin, dupa ochi) peste punem spumantul dar sa nu umplem paharul, sa ne ramana loc si de un cub de gheata:) daca ramane loc dupa ce ati pus gheata completati cu sampanie:)

Se decoreaza si Noroc!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.