Intr-o cratita zaharul se dizolva in apa la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la racit.
Cand s-a racit, se adauga zeama de lamaie, sampania si albusurile batute spuma. Se amesteca bine, apoi compozitia se pune intr-o caserola si se introduce la congelator pentru 6-7 ore. Cand inghetata de sampanie este gata, se ia o cupa se garniseste cu zahar, dupa care se aseaza mai intai fructe, se toarna lichiorul, iar la final cupe de inghetata.
"Vinovata" este Adinuta San pentru aceasta muratura. De cand am vazut la ea muratura asortata, mi-am propus sa fac...
Muratura asortataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure