Spalati murele si zdrobilti-le cu o lingurita intr-un bol pana obtineti un piure.
Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului.
Introduceti ingredientele cu exceptia murelor in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata.
Turnati jmatate din cantitate in pahar.
Adaugati piureul de mure, usor, cu o lingurita.
Completati cu bautura paharul pana sus.
Decorati cu o mura si lamaie.
Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp!
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti