Chocolate Orange Cocktail

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g zahar pudra nerafinat
  • coaja de la 1 portocala bio
  • ciocolata neagra rasa, pentru a decora
  • vodca 100ml
  • crema de cacao 100ml
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Impresionați-vă oaspeții la petrecerea de Craciun cu acest cocktail festiv - cu vodca, suc de portocale, crema de cacao și ciocolată rasă!

In primul rand facem un sirop de portocale. Combinam 100ml de apa cu cu zaharul pudra si coaja de portocala intr-o tigaie si fierbem.

Se raceste și se strecoara siropul.

Racim paharele coupé in congelator, apoi umezim marginile cu un pic de apă și le imbracam in ciocolata neagra rasa.

Intr-un agitator cocktail, se agită vodca, crema de cacao, siropul de portocale și sucul de portocale si lamaie. Se toarnă în paharele ornate.

Noroc!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.