Impresionați-vă oaspeții la petrecerea de Craciun cu acest cocktail festiv - cu vodca, suc de portocale, crema de cacao și ciocolată rasă!
In primul rand facem un sirop de portocale. Combinam 100ml de apa cu cu zaharul pudra si coaja de portocala intr-o tigaie si fierbem.
Se raceste și se strecoara siropul.
Racim paharele coupé in congelator, apoi umezim marginile cu un pic de apă și le imbracam in ciocolata neagra rasa.
Intr-un agitator cocktail, se agită vodca, crema de cacao, siropul de portocale și sucul de portocale si lamaie. Se toarnă în paharele ornate.
Noroc!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.