Chocolate Orange Cocktail

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g zahar pudra nerafinat
  • coaja de la 1 portocala bio
  • ciocolata neagra rasa, pentru a decora
  • vodca 100ml
  • crema de cacao 100ml
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Impresionați-vă oaspeții la petrecerea de Craciun cu acest cocktail festiv - cu vodca, suc de portocale, crema de cacao și ciocolată rasă!

In primul rand facem un sirop de portocale. Combinam 100ml de apa cu cu zaharul pudra si coaja de portocala intr-o tigaie si fierbem.

Se raceste și se strecoara siropul.

Racim paharele coupé in congelator, apoi umezim marginile cu un pic de apă și le imbracam in ciocolata neagra rasa.

Intr-un agitator cocktail, se agită vodca, crema de cacao, siropul de portocale și sucul de portocale si lamaie. Se toarnă în paharele ornate.

Noroc!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata si migdale

Rapide si delicioase!

Briose cu ciocolata si migdale
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj