Ceai cu miere si cu mirodenii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cesti de apa
  • 2 lingurite de ceai uscat
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • ½ ceasca miere
  • scortisoara
  • 1 virf de cutit de cuisoare macinate

Mod de preparare

Se pun mirodeniile in apa si se incalzesc la foc mic, acoperit, timp de 10 minute, dar fara sa dea in clocot. Se toarna incet aceasta infuzie peste ceai. Se strecoara lichidul si se adauga sucul de lamaie si mierea.

Se serveste cald.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu portocale şi fructe de pădure

Chec cu portocale şi fructe de pădure
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj