Caffe Frappe cu Ciocolata si Cirese

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 espresso 60 ml Cafea
  • 100 g inghetata vanilie
  • 20 ml sirop Ciocolata
  • 20 ml sirop cirese
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Preparati doua espresso la espressorul Breville Prima Latte.
Turnati topingul de ciocolata pe peretii interiori ai paharului apoi rotiti paharul.
Introduceti restul ingredientelor in blender si mixati timp de 50-60 secunde; eu folosesc blenderul performant Oster Delighter si functia cocktail.
Turnati bautura in pahar si decorati cu ciocolata si cireasa.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...