Cafea Vietnameza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa 1 ceasca
  • cafea neagra 3 lingurite
  • lapte condensat 3 lingurite

Mod de preparare

Laptele condensat se pune pe fundul unui pahar.

Cafeaua neagra se pune in filtru si deasupra se toarna apa fiarta.

Lichidul rezultat se pune fierbinte peste laptele condensat si se amesteca usor.
Se poate servi cu biscuiti de cafea sau briose.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpă de porc, ghebe și ceapă

Mereu apreciată în familia Zmeilor ;) E un fel principal ce niciodată nu este suficient! :D

Pulpă de porc, ghebe și ceapă
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj