CAFEA CU CONIAC SI PORTOCALA

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml frisca
  • 700 ml cafea tare la filtru
  • 80 ml coniac
  • coaja de la o portocala

Mod de preparare

Cafeaua fierbinte se toarna in cesti, se stropeste cu coniac, se decoreaza cu frisca si coaja de portocala taiata fin.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...