CAFEA CU CONIAC SI PORTOCALA

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml frisca
  • 700 ml cafea tare la filtru
  • 80 ml coniac
  • coaja de la o portocala

Mod de preparare

Cafeaua fierbinte se toarna in cesti, se stropeste cu coniac, se decoreaza cu frisca si coaja de portocala taiata fin.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Lava cake

Un desert rapid, pe care il puteti pregati pe caldurile astea ca nu trebuie sa stati mult timp pe langa aragaz sau cand aveti...

Lava cake
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj