Vinete Pane cu Branza si Piept de Pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete 2 sau 3
  • sare
  • faine de grau
  • piept de pui
  • branza sarata
  • 2 oua crude
  • patrunjel
  • pesmet

Mod de preparare

Tai vinetele pe lungime si le punem sare (nu multa) dai vinetele prin faina de grau si le prajesti
aparte: fierbi pieptul de pui si le tai patratele dai prin razatuare branza, pui 2 oua crude si patrunjel.
umpli vinetele cu compozitia le dai prin oua (cu o lingura de faina de grau) si prin pesmet dupa aia le prajesti.

usor de facut nu??
pofta buna!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.