Trigoane cu Pate de Ficat si Mazare Verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mazare fina verde (congelata)
  • 200 g pate de ficat
  • 3 oua
  • 150 g porumb (conserva)
  • 100 g margarina
  • piper
  • sare
  • 1 pach foi de placinta

Mod de preparare

Mazarea se fierbe 20 minute, apoi se scurge de apa si se raceste.
Porumbul se scurge de apa din conserva.
Se amesteca pateul de ficat cu mazarea, porumbul si ouale batute, din oua oprim o lingura pentru uns.

Se iau cate 2-3 foi de placinta suprapuse si se taie fasii late de 6-7 cm.
Se pune cate o lingura cu varf din compozitia de pate pe un colt si se pliaza, astfel incat sa formeze un triunghi.
Se ung toate trigoanele cu ou si se coc la cuptor pana se rumenesc, aprox 30 minute.

Tava in care se coc trigoanele se unge cu margarina!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.