Tort Aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr cascaval
  • 200 gr sunca presata
  • 300 gr muschi de porc afumat
  • 10 oua fierte
  • 300 gr maioneza (se pune dupa gust)
  • Optional: masline pentru decor

Mod de preparare

Pentru inceput se raze cascavalul, ouale si se pun pe farfurii separate. Muschiul de porc si sunca presata se rad si se amesteca bine.
Atentie: Toate ingredientele se rad pe partea mai mare a razatoarei.
Dupa ce le-am ras pe toate, incepem sa construim tortul.

Primul strat va fi format din amestecul de sunca si muschiulet. Urmatorul strat din cascaval, iar cel de al treilea din oua. Peste cele trei straturi se va pune maioneza (am facut-o eu), iar cele trei straturi in aceasi ordine si iarasi maioneza.

Maioneza se pune intre straturi in functie de gustul fiecaruia. Se va repeta aceasta ordine, pana ce se va termina intreaga compozitie.
Atentie: Un strat trebuie sa fie inalt de aproximativ 2 cm.
La sfarsit se da o forma tortului, si se imbraca in maioneza. Pe deasupra se orneaza cu masline.
Dupa ce l-am terminat se da la rece, aproximativ o ora.
Din compozitia mentionata mai sus poate rezulta un tort mare pe un platou sau doua mai mici.
Acest tort se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.