Puneti faina pe o planseta, amestecati-o cu ricotta, praful de copt si un varf de sare. Framantati pana cand devine un aluat omogen si elastic.
Preparati umplutura de branza. Mixati branza ricotta/urda cu branza feta, grana (parmigiano sau parmezan) ras, praful de copt, oul si faina. Sarati daca este nevoie. Intindeti aluatul in foaie, pentru o tava rotunda maxim diam 22-24. cm. Puneti mortadella sau alt mezel taiat fasii, deasupra branza mixata cu oul, cascavalul afumat cubulete, rosiile taiate pe jumatate si presarati putin oregan.
Coaceti in cuptorul deja incalzit la o temperatura de 180 grade, circa 40-45 minute.
Se serveste calduta sau rece.
Este un optim aperitiv, dar si un fel unic.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.