Se curata prazul si se taie in rondele. Se fierbe 10 minute intr-o cratita cu apa sarata. Se scurge bine si se da la temperat.
Pieptul de porc (sunca afumata) taiat in cubulete se prajeste intr-o tigaie. Ouale intregi se bat omleta si se amesteca cu smantana lichida, sarea si piperul.
Intr-o tava rotunda (diametru de aprox. 28 de cm) se intinde aluatul de tarta si se fac gauri cu o furculita; se adauga cat mai uniform cu putinta prazul bine scurs de apa, cubuletele de scunca afumata, ouale si smantana. Pe deasupra se presara cascavalul.
Se pune la cuptorul preincazit circa 25 de minute.
Adica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....
Desert chec combinatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj