Tarta cu jambon si icre negre

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • 300 g paine (felii)
  • 100 g unt
  • Crema
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 100 g jambon feliat
  • 1 legatura marar
  • 1/2 lime
  • icre negre (80g)

Mod de preparare

Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.
Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.
Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete),sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.
Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...