Salata de pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 2 cutii ciuperci taiate
  • castraveti acri dupa gust
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri iaurt
  • Pentru maioneza:
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se pune puiul la fiert cu sare si piper. Intre timp se taie cubulete castravetii acri si se pun intr-un castron (castron in care se va prepara salata). Se pun siciupercile peste si mararul tocat marunt. Cand s-a fiert puiul se taie cuburi si pune si el peste celelalte ingrediente. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri de ou, o lingurita mustar, sare, piper si ulei. Se amesteca intr-un castronel 2 linguri de maioneza cu iaurtul si smantana.

Sosul astfel preparat se pune in castron si se amesteca cu celelalte ingrediente.
Se da la rece.

Pofta buna!!!
Se poate servi ca aperitiv.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.