Salata de Paste cu Sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga paste spiralate
  • 350 g sunca
  • castraveti acri dupa gust
  • 2 cutii ciuperci taiate
  • 1 cutie porumb
  • sare
  • piper
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri de ou
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-un castron se pun sunca taiata cuburi, ciupercile, porumbul si castravetii acri taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele se scurg bine de apa si se adauga in castron.

Se prepara maioneza din cele 2 galbenusuri de ou, sare, piper, 1 lingurita mustar si ulei.

Se adauga si maioneza peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Se da la rece.

Pofta buna!
Se poate servi ca aperitiv.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...