Salata de ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 300 gr smantana
  • 500 gr iaurt gras
  • 200 gr branza de burduf
  • castraveti murati
  • sare si piper (mirodenii diverse)

Mod de preparare

Se fierb oualele tare. Se lasa sa se raceasca, se decojesc, se taie jumatati si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusurile din oualele fierte cu sare, piper si, eventual mirodenii, apoi se adauga o lingurita de mustar picant sau cu hrean. se umple jumatatile de ou cu acesta pasta rezultata si se pun intr-un bol adanc.

Se amesteca iaurtul, smantana. si castravetii taiati cubulete mici si foarte bine scursi. In acest amestec se adauga mici cubulete de branza de burduf. Tot acest amestec se rastoarna peste oualele umplute.

Se acopera si se pun la frigider.

Pofta buna!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.