Fasolea se scurge bine de tot, se toaca mai marunt (daca nu este deja taiata marunt), se amesteca cu usturoiul pisat marunt de tot si cele 2 lingurite de maioneza.
Ridichea se taie (cum se vede in poze), ceapa verde se despica si ea cat se poate de subtire, (doar partea alba) si se pun intr-un pahar cu apa rece si gheata, se dau la frigider pentra 15 minute (pana se prepara salata) si apoi se scot si se decoreaza cu ele. Gheata si apa rece fac legumele taiate sa se deschida ca niste flori.
Salata asta se poate folosi ca aperitiv, ca orice alta salata (vinete, conopida etc) sau este la fel de buna ca garnitura langa o friptura inabusita, in zilele de vara calduroase. Noi de regula mancam friptura inabusita la temperatura camerei si salata de fasole direct de la frigider. Este o combinatie buna.
Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...
Desert pasca fara aluatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj