Salata Boeuf Leila

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc piept de fazan fiert
  • morcovi
  • patrunjel fierte din supica de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua fierte
  • 5-6 castraveti murati de la borcan
  • mazare fiarta
  • sare
  • piper
  • 3 galbenusuri de ou crude + 1 galbenus fiert din care facem maioneza si 1 lingurita mustar
  • ulei cca 150 ml

Mod de preparare

Pieptul il taiem marunt cu cutitul la fel procedam cu morcovii, patrunjelul, ouale fierte, cartofii si castravetii.

Intr-un vas amestecam toate aceste ingrediente adaugam si mazarea fiarta apoi maioneza (lasam cateva linguri deoparte din maioneza ptr. ornat) si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe o farfurie amestecul obtinut si acoperim suprafata cu maioneza ramasa, iar deasupra ornam cu restul de castraveciori si morcovi ramasi.

Pofta Buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.