Salata Boeuf Leila

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc piept de fazan fiert
  • morcovi
  • patrunjel fierte din supica de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua fierte
  • 5-6 castraveti murati de la borcan
  • mazare fiarta
  • sare
  • piper
  • 3 galbenusuri de ou crude + 1 galbenus fiert din care facem maioneza si 1 lingurita mustar
  • ulei cca 150 ml

Mod de preparare

Pieptul il taiem marunt cu cutitul la fel procedam cu morcovii, patrunjelul, ouale fierte, cartofii si castravetii.

Intr-un vas amestecam toate aceste ingrediente adaugam si mazarea fiarta apoi maioneza (lasam cateva linguri deoparte din maioneza ptr. ornat) si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe o farfurie amestecul obtinut si acoperim suprafata cu maioneza ramasa, iar deasupra ornam cu restul de castraveciori si morcovi ramasi.

Pofta Buna!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.