Salata a la Russe, de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 200 gr mazare congelata
  • 4 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • 50 mlulei
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se curata morcovii,telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas . Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate ,se asezoneaza cu sare , piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar ,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie.Se orneaza dupa preferinta.

Maioneza: Cartoful fiert l-am pasat in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care am adaugat treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.