Rulouri cu crema de branza

Portii
17
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat
  • 1 cana untura
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 plic amoniu
  • faina cat cuprinde
  • Crema de branza
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem intr-un vas untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele, amestecam dupa care adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat omogen si elastic.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata, smantana, mararul, ceapa, usturoiul spalat si tocat, sare si piper dupa gust si amestecam bine .Dam la frigider pana umplem rulourile.

Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei.

Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas, le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.

Dupa ce s-au racit, umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.