Rulouri cu crema de branza

Portii
17
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat
  • 1 cana untura
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 plic amoniu
  • faina cat cuprinde
  • Crema de branza
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem intr-un vas untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele, amestecam dupa care adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat omogen si elastic.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata, smantana, mararul, ceapa, usturoiul spalat si tocat, sare si piper dupa gust si amestecam bine .Dam la frigider pana umplem rulourile.

Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei.

Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas, le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.

Dupa ce s-au racit, umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Branzoici

Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...

Branzoici
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti